SOM MATÈRICA

UN ESTUDI D’ARQUITECTURA UBICAT AL MUNICIPI DE CELRÀ

Treballem des de la planta baixa d’un edifici del nucli històric, situant el nostre ofici dins del teixit artesanal i comercial del poble amb l’objectiu d’apropar-lo als habitants. Aquesta és la nostra manera de treballar, tan senzilla i directa com la de qualsevol altre ofici. Ens agrada mantenir un tracte proper i personalitzat amb els nostres clients, dedicant als encàrrecs el temps necessari en funció de la seva complexitat, sempre amb l’objectiu d’oferir als usuaris espais agradables, confortables i de qualitat, on puguin veure reflectits els seus desitjos.

L'estudi està encapçalat per
ISAAC MAYOR i RAQUEL CORNEY,
arquitectes per la EPS-UdG (2011) i màsters en “Proyectos Arquitectónicos Avanzados” i “Arquitectura y Urbanismo del paisaje” respectivament, per la UPM (2012).
Ambdós amplien la seva experiència col·laborant intensament en estudis locals i internacionals, dels quals destaquen: Reverendo-Ginesta Arquitectes (RC, 2007-2008), Àlex Sibils Arquitecte (IM, 2006-2011) i Barozzi/Veiga (IM i RC, 2012-2017). El 2017 decideixen unir-se per crear MATÈRICA | Estudi d’arquitectura.

Serveis

OBRA NOVA

REFORMES

INTERIORISME

GESTIÓ D'OBRES

ASSESSORAMENT

INFOGRAFIA 3D

INFORMES I CERTIFICATS

ESTUDIS URBANÍSTICS

Col·laboradors

Ens envoltem dels millors professionals per oferir els millors serveis i ho fem amb un EQUIP PLURIDISCIPLINARI que adaptem en funció dels requeriments de cada obra amb l’objectiu de satisfer les necessitats programàtiques, tècniques i econòmiques amb la màxima garantia.BUSQUES UN EQUIP QUE T'ASSESSORI?

Des de   MATÈRICA | Estudi d'arquitectura   t'ajudem a donar forma a les teves idees i resolem els teus dubtes.

CONTACTA'NS